Chat – fordi kontakten er her og nu.

Posted on

    Hvad er fordelen ved en chat frem for at skrive et brev.
En del brugere af de forskellige datingsider på Internettet, foretrækker at gå i et chat rum for at skrive med andre. På en fælles chat er flere samlet, og det er meget mere uforpligtende at få kontakt på en chat, end hvis du skriver et brev. På en chat, kan du få et indtryk af, hvem de andre er. Derved kan du eventuelt vurdere, hvem du ønsker mere privat kontakt med. Personligheden skinner igennem på en chat, hvor flere har gang i et emne. Holdninger til det ene og det andet træder mere tydeligt frem og du kan derfor også vurdere om personen er emne for et nærmere bekendtskab. Kontakten er her og nu, og du skal ikke vente på svar på samme måde, som hvis du var i brevkontakt.

Det er sjovt at være chat bruger
Er du ikke til de seriøse emner, kan chatten også bruges til sjov og ballade. Et fristed, hvor du slapper af et par timer med at pjank og pjat. Det er legalt med løssluppen munterhed på en chat. Emnerne kan handle om ingenting – altså ping pong af sjove indfald som lige falder chat brugerne ind. En sådan dag eller aften på en chat kan være meget givende, og give ro i en stresset dag. Mange bruger det som ren afslapning inden sengetid, hvor de lige skal ind og hilse på de andre på chatten. Den helt improviserede og spontane stemning efterlader en god afslutning på dagen

Chat og konflikter
Er du fast bruger af en chat, vil du også opleve at der kan opstå konflikter. Det er utopi at tro, alle folk, der mødes på en chat altid er i harmoni med hinanden. Det sker, der opstår konflikter af den ene eller anden art på en chat, og kunsten at “gå sin vej” beherskes ikke af alle. Det er vigtigt at du ikke hopper med på vognen så at sige. Når andre begynder at tage parti for en af de stridende parter, optrappes konflikten og til sidst ved den ene næsten ikke, hvad den anden mener, og det hele kan ende i et kaos, hvor chat moderatorerne til sidst hiver sig i håret, og må bortvise nogle af chat brugerne i en kortere eller længere periode.

Læs bl.a. denne side om Sikker Chat

 

Chat på Wikipedia

Flest positive point for chat.
Ovenstående er ikke kendetegnende for en chat, hvor brugerne i bund og grund logger sig på for at hyggesnakke med andre. Det er blot én af de ting, du kan opleve, når flere er samlede på et sted – fælleschat. Derfor er det mest det positive der fokuseres på, og mange vender tilbage til den samme chat, for at holde kontakt til de personer, de plejer at chatte med. Mellen de faste brugere af en chat, er der også et vist fælleskab, og du kan nemt komme med i fællesskabet, hvis du selv indbyder til det. Det eneste det kræver er, at du respektere de andre, og er med til at holde god ro og orden på chatten.

 


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>