Dating og sikkerhed

Posted on

Er det sikkert at være på en datingside.
Dating på Internettet er et kapitel helt for sig selv. Første gang, du skal melde dig ind på en datingside, er det måske med sommerfugle i maven, og en god portion skepsis. Mange spørgsmål toner frem, og kendskabet til Internettet kan måske ligge et meget lille sted. Hvad er dette netdating for en størrelse og bliver man udstillet med navn og adresse, så alle og enhver har frit adgang til private oplysninger.

Jeg kan berolige dig med, at ingen af delene er tilfældet. På dating sider er der rigtig god justits med dine private oplysninger, og de kommer ikke frem på skærmen hos andre, end datingsidernes administration. Alle oplysninger er underlagt persondataloven, om beskyttelse af personlige oplysninger, så du behøver ikke være bekymret.

Kender du betydningen af at have et billede på din profil?
En del har det svært med at skulle lægge et billede på deres dating profil. Nogle har stadig den opfattelse, at netdating ikke er noget, der tåler dagens lys, og i hvert fald ikke noget, hverken eventuelle egne kunder, familie, naboer eller øvrige venner skal have kendskab til.

Det er selvfølgelig også en privat sag, og helt op til dig om du har lyst til at lægge et billede på din profil. Det giver bare mest i længden at gøre det, da andre på datingsiden selvfølgelig gerne vil se den, de skal kommunikere med. Du kan også vælge at sende billedet i et brev eller mail i stedet for.

 

Den form for udveksling af billeder er også meget brugt på datingsiderne. Se giraffen vil alle, også dig selv, hvis du tænker efter. Du har sikkert heller ikke mod på at møde en person, du ikke har set et billede af. Blind dates er ikke det, der gøres mest i, så smid forsigtigheden overbord, og send et billede med.

Du kan iøvrigt her læse en artikel fra Red Barnet om børnenetsikkerhed.

Jeg håber meget du har kunnet bruge denne artikel til noget – husk at det altid er vigtigt at være forsigtig!


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>