Chat – fordi kontakten er her og nu.

Posted on

    Hvad er fordelen ved en chat frem for at skrive et brev.
En del brugere af de forskellige datingsider på Internettet, foretrækker at gå i et chat rum for at skrive med andre. På en fælles chat er flere samlet, og det er meget mere uforpligtende at få kontakt på en chat, end hvis du skriver et brev. På en chat, kan du få et indtryk af, hvem de andre er. Derved kan du eventuelt vurdere, hvem du ønsker mere privat kontakt med. Personligheden skinner igennem på en chat, hvor flere har gang i et emne. Holdninger til det ene og det andet træder mere tydeligt frem og du kan derfor også vurdere om personen er emne for et nærmere bekendtskab. Kontakten er her og nu, og du skal ikke vente på svar på samme måde, som hvis du var i brevkontakt. Continue reading »

Dating og sikkerhed

Posted on

Er det sikkert at være på en datingside.
Dating på Internettet er et kapitel helt for sig selv. Første gang, du skal melde dig ind på en datingside, er det måske med sommerfugle i maven, og en god portion skepsis. Mange spørgsmål toner frem, og kendskabet til Internettet kan måske ligge et meget lille sted. Hvad er dette netdating for en størrelse og bliver man udstillet med navn og adresse, så alle og enhver har frit adgang til private oplysninger. Continue reading »


Forum for dig, der vil møde andre

Posted on

 

Ved du, at du kan finde en kæreste via Internettet
Hvis du er kommet dertil, hvor du tænker, at nu må der gerne ske noget nyt i dit liv, skal du læse med her. Du kan søge efter et forum, hvor du finder andre i samme situation. Du har måske aften efter aften siddet og gloet ind i fjernsynsskærmen og set de samme serier gang på gang, og nu er det ikke videre interessant at fortsætte denne aktivitet. Continue reading »


Gratis dating er et vidt begreb

Posted on

Vil du finde en gratis datingside.
Når du vil finde en dating side, der passer til dig, vil du nok også overveje gratis dating. Det lyder tillokkende at en service som dating kan være helt gratis. Du skal dog gøre dig nogle overvejelser, når du kigger dig omkring. Gratis dating har den fordel at det, på nogle sider er helt gratis at bruge alle funktioner. Disse sider hvor det er helt gratis dating, er simple i deres opbygning. Med andre ord, får du det du ikke betaler for. Der er ikke kræset for øjnene, men det er måske heller ikke det, der betyder noget for dig. Continue reading »