Find én at date

Posted on

 

      Du vil gerne date, men tør ikke tage initiativet
Hvis du gerne vil have en aftale om en date med en person, du har set på en datingside, er der ikke rigtig nogen vej udenom. Du må skrive til vedkommende og spørge. Du kan kun få et nej.

Tiden hvor det var manden, der tog initiativet til kontakt og dermed en date er forpasset, og nu om dage er det både kvinder og mand, der tager den første kontakt. Det er lige så svært for en mand at bede om en date, som det er for en kvinde og omvendt.

En date er spændende at se frem til.

  • hvem skal du møde
  • hvordan er vedkommendes personlighed
  • ligner billedet, du har set
  • passer virkeligheden med det, du havde forestillet dig.

 

Hvor skal I mødes første gang.
Det kan være I beslutter jer for en date et neutralt sted, altså udenfor jeres respektive hjem. Det er en god måde at date på i starten, da ingen af jer er på hjemmebane. I er således i samme båd, hvilket føles mere rigtigt for jer begge.

At mødes et neutralt sted gør det også nemmere, hvis det viser sig, at I slet ikke har den samme kemi. Pinlig tavshed eller en træg og anstrengt kommunikation, kan være svært at håndtere i sit eget hjem. På et offentlig sted, kan du bedre afbryde seancen efter kort tid og på den måde få afsluttet det, der alligevel ikke var noget for nogen af jer.

 

Forpligter du dig til noget ved et møde.
Lad os få slået fast med syvtommer søm. Du forpligter dig aldrig til noget som helst ved at mødes med en anden person. Der er ikke noget der hedder pligt når du har en date. Der er heller ikke noget der hedder pligtsex, selvom du har fået middagen betalt. En første date er et møde, hvor I skal finde ud af om I har lyst til at lære hinanden bedre at kende, og intet andet.

Der vil altid være forskellige opfattelser af, hvad man forventer sig af en date, men som hovedregel kan du ikke forvente dig noget af den anden udover almindelig høflighed.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>