Forum for dig, der vil møde andre

Posted on

 

Ved du, at du kan finde en kæreste via Internettet
Hvis du er kommet dertil, hvor du tænker, at nu må der gerne ske noget nyt i dit liv, skal du læse med her. Du kan søge efter et forum, hvor du finder andre i samme situation. Du har måske aften efter aften siddet og gloet ind i fjernsynsskærmen og set de samme serier gang på gang, og nu er det ikke videre interessant at fortsætte denne aktivitet.

Du sidder måske med en følelse af at være palle alene i verden rent socialt, og synes du har brug for noget krydderi på tilværelsen, uden at skulle ud med de store armbevægelser hele tiden. Har du tænkt på, at Internettet kan bruges i den forbindelse? Der er rig mulighed for at få et berigende socialt liv ved at oprette sig på et forum, hvor der sker en masse eksterne aktiviteter.

Hvis du er helt lost og ikke ved, hvor du finder andre ligestillede, er det en god idé at søge lidt rundt på nettet efter et forum, der passer til det, du søger. Du tror måske ikke, at datingsiderne er noget for dig, fordi det ikke en kæreste, du søger i første omgang, eller måske er det netop en kæreste, du allerhelst vil have.

 Du kan også finde venner
Jo det kan netop godt være noget for dig alligevel. Rigtig mange på et datingforum finder venner og bekendte, rejsefæller eller en bedste ven. Mange skriver at de er helt ukendte i dette forum, og gerne vil se sig lidt omkring. Det er tid for dig at udforske og se, hvilet forum du kunne tænke dig at investere din tid og energi i.

Tilbuddene er mangfoldige og det forum du vælger, skal du have tid til at undersøge og finde dig til rette på, inden du ved om det helt præcist er der, du skal være. Opret en profil og kom i gang med at kigge dit omkring. Kun på den måde, finder du ud af, om du har valgt det rigtige forum.

Undgå private oplysninger
Forsigtighed er ingen dårlig idé, og dine private oplysninger skal du ikke sådan slynge om dig med. I dag kan et fornavn og efternavn jo bare checkes på Internettet, og vupti har andre både din adresse og telefonnummer. Derfor er det en god ide ikke at skrive den slags oplysninger, hvor de er tilgængelige for en masse andre.

Lav dig et brugernavn i stedet for at bruge dit rigtige navn. Det kan være alt fra fri fantasi til noget, du synes kendetegner dig. I et dating forum for eksempel er der rigtig mange, der vil komme til at kende dig på dit brugernavn i stedet for dit rigtige navn. Har du fået en god kontakt til en anden, er der selvfølgelig ikke noget i vejen for, at du oplyser dit navn i et brev eller mail.

Det skal jo også ligesom føre til noget, at du har begivet dig ind i dette forum, og det gør det ikke ,hvis du er alt for forskrækket eller forsigtig, når du skal møde andre.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>