Gratis dating er et vidt begreb

Posted on

Vil du finde en gratis datingside.
Når du vil finde en dating side, der passer til dig, vil du nok også overveje gratis dating. Det lyder tillokkende at en service som dating kan være helt gratis. Du skal dog gøre dig nogle overvejelser, når du kigger dig omkring. Gratis dating har den fordel at det, på nogle sider er helt gratis at bruge alle funktioner. Disse sider hvor det er helt gratis dating, er simple i deres opbygning. Med andre ord, får du det du ikke betaler for. Der er ikke kræset for øjnene, men det er måske heller ikke det, der betyder noget for dig.

Du kan også vælge at betale for at være med.
Der findes også sider, der ikke tilbyder helt gratis dating, men som har nogle funktioner, der er gratis at benytte. Det kan være, det er gratis at oprette en profil, og se sig omkring, så du i ro og mag kan finde ud af, om du er kommet ind på en datingside der passer til det, du søger, eller om det er helt ude i skoven, og slet ikke en brugerflade, du mener er noget for dig.

Om du vil benytte en gratis side eller du vil betale for de ekstra serviceydelser, er din egen beslutning. Du skal blot vide, at du ikke får det samme potentiale, som er på de sider hvor betaling for medlemskabet er en del af pakken.

40plus.dk er et godt valg hvis du er over 40, men det er dog ikke gratis i sin grundform. Læs mere om 40plus.dk - eller mere om gratis dating.

Vidste du, at de helt gratis datingsider er fyldt med reklamer?
Man kan sige for og imod for begge dele. De gratis dating sider er fyldt med reklamer, så siden har en indtægtskilde, når de nu ikke opkræver penge for medlemskab. Betalingssiderne kan også godt bruge reklamer, men det vil være i et meget mindre omfang, og nogle bruger slet ikke reklame finansiering. Der er nogen, der ikke lader sig påvirke af blinkende eller rullende reklamer, mens andre synes, det er frygtelig forstyrrende og fanger øjet, mere end det, de oprindeligt er gået ind på siden for at kigge efter.

Datingsider uden reklamer.
Vælger du en datingside uden reklamer, er du med sikkerhed landet et sted, hvor det ikke handler om gratis dating, og hvor siden har en udvidet service i form at skriftlig og telefonisk support. Det er som regel nemt at finde rundt på disse sider, da de har en brugervenlig opbygning, og der er kælet for detaljerne, ligesom potentialet er større end på de sider, hvor det hele er gratis.

Hvad skal du vælge.
Nogle tænker at de ikke vil give en krone for at være på en side, hvor man kan finde en kæreste, mens andre sætter pris på den service, det giver at være betalende medlem, med en masse funktioner, i stedet for en mere enkelt opstilling, hvor der kun er få funktioner. Det er dig, der skal vælge, hvad du synes passer til dig. På nogle sider er priserne for medlemskab høje, mens de er mere moderater på andre. Der er kort sagt noget for enhver pengepung. Prøv dig frem og se, hvad der tiltaler dig mest. Kun på denne måde, finder du af, hvor du passer ind.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>