Råd om dating og din profil.

Posted on

 

1. Læs altid datingsidens regler og betingelser. Ja, det er dem de fleste springer over ved at sætte et flueben og trykker fortsæt …Når du læser betingelserne for brug af dating siden, kan du få et indblik i, hvilken side du er havnet på. Du får et fingerpeg om, hvordan kulturen er på netop denne datingside.

2. Overhold reglerne. Lad være at skrive din emailadresse i profilteksten, hvis der står i reglerne, at det ikke er tilladt. Det bliver altid opdaget, og du vil få en form for advarsel. En kedelig måde at starte sit medlemskab på.

3. Indsæt ikke links til andre websites inklusive din egen website, hvis der står i betingelserne, at det ikke er okay. Det bliver altid slettet af administrationen.

4. Vær positiv i den profiltekst. Ingen gider kontakte en person, der lyder negativ. Brug heller ikke din profiltekst til at skælde ud eller rette på de andre brugere af datingsiden. Profilteksten er beregnet til, at du skal skrive lidt om dig selv, og hvem du er som person. Alt andet er uvedkommende.

5. Opgiv aldrig dit rigtige navn som brugernavn på en datingside. Har du oven i købet indsat dit postnummer under informationerne, kan du så let som ingenting findes med både adresse og telefonnummer på diverse sider for personsøgning. Der er mange tusinde der kan se din profil, og derfor også mange, der kan få fat i dine oplysninger på denne måde.

6. Kontakt de andre brugere på en ordentlig måde. Forfald ikke til at være uforskammet, fordi du sidder bag en skærm og er anonym. Det er levende mennesker, du skriver til med følelser akkurat som dig selv. Falder personen ikke i din smag, så spring over profilen. Vedkommende har ikke brug for at høre din mening om sit udseende eller andet ved sin person, hvis det er af negativ karakter.

7. Tænk over at det skrevne kan være mangelfuldt. Der mangler kropssprog og mimik i det vi skriver til hinanden. Prøv at skrive så udførligt som muligt, så misforståelser undgås. Du er på en datingside, hvor der er alle slags mennesker. Nogle kan tåle lidt af hvert, mens andre er mere følsomme. Tag hensyn til dine medbrugere.

 


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>